Diana


Hoi allemaal, ik ben de zangeres / bassiste van de band.
Ik ben geboren in Numansdorp en woon sinds 2010 in Dordrecht, met Henk, onze dochter Lisa en Bella, onze hond.

Op jonge leeftijd begon ik al met zingen. Ik heb eerst in een kinderkoor gezeten, daarna ben ik overgestapt naar het grote mensen koor ”Keruchma”.
Rond mijn 19e ben ik zang les en keyboard les gaan nemen. Ik begon toen mijn eerst bandje met vrienden onder de naam “Upstairs” omdat we altijd ergens boven oefenden. Eerst op een zolder kamer, daarna op de 2e verdieping van een leegstaand kantoor.

Dit hebben we jaren gedaan, tot ik verhuisde naar Dordrecht. Een aantal jaar later begonnen we een bandje, met de werkgever van Henk en zijn schoonzoon, “No U turn” genaamd.
Sinds die tijd ben ik bas gaan spelen, omdat we met 3 gitaren begonnen, koos ik er voor om over te stappen op de basgitaar. Ik heb een elektrische bas en ben ook in het bezit van een contrabas, welke helaas niet in mijn autootje past.

Een paar jaar later heb ik een aantal jaren in Sliedrecht bij ‘’ELEKTRA’’ workshops gevolgd onder leiding van Henry van Tienen. We hadden dan weken les, studeerden nummers in en sloten af met een optreden.
In de periode ± 2006 en 2007 speelde ik ook in een meidenband. “Super Blond”.
Henry had me gekoppeld aan deze meiden (omgeving Pijnacker).

In 2009 ben ik in Sliedrecht in het het Bandje “Nextplease” gaan spelen. De bandleden kwamen allemaal uit Sliedrecht. We hebben verschillende keren opgetreden en hebben in 2011 ook een cd opgenomen.

Daarna heb ik een hele tijd niets meer aan muziek gedaan.
Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen en ik kreeg ook tijd voor een nieuwe hobby, héél veel taarten bakken.

Daardoor dacht ik helemaal niet meer aan muziek of aan een band.
Ik ben wel een aantal keer gevraagd om weer in een band te komen spelen, maar ik hield de boot af.

Maar toen kwam Jan Bons met zijn vraag: ‘’Zou je het leuk vinden om….’’
En nu zit ik al weer bijna 1 jaar bij PURPLE X Acoustic